1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Provincie Flevoland

Provincie Flevoland

Uitdagend en inspirerend

Werken bij Provincie Flevoland

Provinciale Staten, Gedeputeerde Staten en de commissaris van de Koning vormen samen het bestuur van provincie Flevoland. De ambtelijke organisatie ondersteunt de bestuurders op allerlei manieren. De organisatie van provincie Flevoland bestaat uit ongeveer 450 medewerkers. Aan het hoofd staat de directie. Zij zijn de schakel tussen het bestuur en de ambtelijke organisatie.

Historische gebeurtenis

Naast het droogmaken, ontginnen en inrichten van het nieuwe land in de voormalige Zuiderzee, moest de polder natuurlijk ook bestuurd worden. Via tijdelijke besturen en bestuurlijke herindelingen verliep de ontwikkeling van de polders voorspoedig. Een zelfstandig voortbestaan onder leiding van een provinciaal bestuur was een logische volgende stap. Op 1 januari 1986 is de instelling van provincie Flevoland een feit en daarmee ook een historische gebeurtenis in de bestuurlijke geschiedenis van Nederland. Historisch, omdat er niet iedere dag een nieuwe provincie bijkomt. Daarbij was dit de kroon op de inpoldering van de voormalige Zuiderzee.

Werken bij Flevoland

Provincie Flevoland is een uitdagende en inspirerende werkgever. Ons werkveld? De samenleving! Elke dag werken wij aan Flevoland op het gebied van wonen, werken, recreëren en ondernemen. We zijn een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving.

Wij zoeken jou!

We zoeken mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben. Kijk jij verder dan je eigen functie en zoek je creatieve oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

werken bij de Provincie Flevoland

Contact

Provincie Flevoland

Afdeling Personeelszaken

Visarenddreef 1
8232 PH Lelystad
Nederland

0320 – 265 376

Provincie Flevoland

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden