1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij PPO-NK

PPO-NK

Perspectief voor ieder kind

Werken bij Stichting Samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Noord-Kennemerland

De consulenten van Passend primair onderwijs Noord-Kennemerland begeleiden scholen bij het inrichten van passend onderwijs voor ieder kind. Passend onderwijs is letterlijk: onderwijs dat past. Toegesneden op de behoeften van kinderen. Zo veel mogelijk op de reguliere basisschool.

Alle basisscholen en scholen voor speciaal (basis)onderwijs in Noord-Kennemerland werken samen. De 14 betrokken schoolbesturen zorgen voor een dekkend onderwijsaanbod. Belangrijke partners zijn jeugdhulp en de gemeenten. Samen werken we aan passend onderwijs.

Werkgebieden

Kinderen in Noord-Kennemerland krijgen passend onderwijs dicht bij huis: de scholen werken samen in 8 werkgebieden. Elk werkgebied krijgt ondersteuning van één van onze consulenten Passend primair onderwijs onder leiding van de algemeen directeur.

Heeft een kind extra onderwijsbehoeften? Dan schakelt de leerkracht, intern begeleider of directeur van de school één van onze consulenten in. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Daarbij hanteren we een duidelijk omschreven werkwijze.

werken bij PPO-NK

Contact

PPO-NK

Fraukje Selen
Adviseur

Hertog Aalbrechtweg 5
1823 DL Alkmaar
Nederland

020-303 33 40

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden