1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Pivoton

Pivoton

een onderneming met een missie

Werken bij Pivoton

Pivoteren is het bewegen om een steunpunt in het midden. Het logo en de naam staan symbool voor voorwaarts gaan, veranderen in tijd met behoud van de solide basis.

De hyperconnected wereld is een feit. De wereld waar klanten en medewerkers “online gaan” om te werken, te spelen, te socialiseren, te kopen, etc. Ofwel om het leven en het werk te organiseren. Dit nieuwe tijdperk brengt een acceleratie van innovatie en disruptie met zich mee. En dus van kansen.

Pivoton ondersteunt met haar cloud software het gehele uitzendproces, van administratief tot commercieel en de complete backofficeverwerking van urendeclaraties en facturatie. Pivoton bundelt met haar 48 medewerkers gezamenlijk ruim 1000 jaar ervaring en vertaalt deze kennis en expertise naar verrassende cloud software toepassingen. In al onze producten en diensten is de kennis van software, verlonen en factureren, wet- en regelgeving, cao’s, de flexbranche en klantkennis terug te vinden. Het belang van de klant staat hierbij altijd voorop zodat de klant geen zorgen heeft over zijn uitzendproces. We doen dat op een persoonlijke, informele en verbindende wijze met respect voor elkaar.

werken bij Pivoton

Contact

Pivoton

Annemieke van Steen
HR Manager

Kees Omstraat 28
6716AB Ede
Nederland

0318670443

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden