1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Philips

Philips

innovation - you

Werken bij Philips

Lijkt het je wat om echt een bijdrage te leveren?

Innovatie die ertoe doet

Waarom help je ons dan niet om ons doel te bereiken? Ons streven is om het aantal levens dat we jaarlijks verbeteren, tussen nu en 2025 te verhogen naar 3 miljard. Kom ons versterken en help mee de wereld gezonder en duurzamer te maken met zinvolle innovaties.
Voor jou is ook een rol weggelegd in ons streven om de status quo te doorbreken en nieuwe wegen te verkennen en zo tegemoet te komen aan de concrete behoeften van consumenten en onze klanten.

Een bruisende, internationale organisatie

Werken bij Philips houdt in dat je je carrière ontwikkelt in een organisatie die een onvoorstelbare diversiteit aan nationaliteiten, vaardigheden, achtergronden, functies en uitdagingen kent. In meer dan 100 landen bieden we kansen voor zowel beginnende medewerkers als ervaren professionals op allerlei gebieden, van toegepast onderzoek tot marketing en verkoop. Werken bij Philips is een fascinerende ervaring: we zijn wereldwijd toonaangevend op het gebied van lifestyle, verlichting en gezondheidszorg, en leggen sterk de nadruk op cultureel bewustzijn, wederzijds begrip en onconventioneel denken.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Je krijgt meer dan voldoende mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, waarbij we uitgaan van het 70/20/10-model (70% werkend leren, 20% coaching en 10% training). En er staat een prima beloning tegenover. Onze beloningspakketten zijn marktconform, en de hoogte van prestatie-afhankelijke loonbestanddelen gaat gelijk op met je waarde.

Lijkt het je wat om een wezenlijk verschil te maken? We horen graag van je.

Werken bij Philips

Contact

Philips

Recruitment department

Amstelplein 2
1096 BC Amsterdam
Nederland

030 - 298 43 00

www.careers.philips.com

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden