1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Pepperminds

Pepperminds

Werken bij Pepperminds

Pepperminds lijkt misschien gewoon een fieldmarketing bedrijf. Maar veel meer nog zijn wij een community waar getalenteerde, ambitieuze en energieke mensen samen ontdekken hoeveel invloed ze kunnen hebben op zichzelf en hun omgeving. We worden met elkaar verbonden door onze positieve houding, onze passie voor mensen en onze wil om het verschil te maken.

Uiteindelijk is Pepperminds, net als veel bedrijven, een springplank naar de toekomst. Zo zijn oud-Peppers inmiddels leidinggevende, artiest, spreker of ondernemer met impact in de maatschappij. De Peppers van vandaag maken het verschil in de wereld van morgen…

Veel leren, veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid. En nog meer verkopen.
Dat is de basis van een sales traineeship bij Pepperminds. In jouw traineeship word je opgeleid tot een expert in sales. In je eerste maand leren we je de basis van het verkoopvak. Je leert alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. En om dat over te kunnen brengen op anderen. Want zodra jij het verkopen onder de knie hebt, ga je op zoek naar je teamleden voor je eigen team. Jouw team ga je vervolgens opleiden tot succesvolle verkopers. In korte tijd ontwikkel je dus jouw eigen salesvaardigheden en word je leidinggevende. Je coacht en begeleidt je team en zorgt voor een strakke planning en administratie. Een vaste dag in de week word je getraind. Om nog beter te worden. Zo krijg je training in de wereld van marketing, persoonlijke effectiviteit, of juist leiderschap en salestechnieken. De andere vier dagen stort jij je samen met je team op het verkopen op straat of langs de deuren. Samen ga je voor mooie resultaten.

werken bij Pepperminds

Contact

Pepperminds

Kidi Jung
HD Manager

Hendrik Figeeweg 1v
2031BJ Haarlem
Nederland

0235173160

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden