1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ORMIT

ORMIT

DEVELOPING MANAGEMENT

Werken bij ORMIT

Talent vinden, ontwikkelen en verbinden
Het succes van bedrijven wordt bepaald door de mensen die er werken, daar zijn we bij ORMIT van overtuigd. Mensen maken het verschil! De wereldeconomie beweegt van kapitalisme naar talentisme. Succesvolle organisaties onderscheiden zich door toegang te krijgen tot talent, talent te ontwikkelen en talent aan zich te binden.

Organisaties succesvoller maken

ORMIT is specialist op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling. We maken organisaties en mensen succesvoller door hun talent te ontwikkelen en in te zetten. Dit doen we met onze krachtige formule waarin het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap centraal staat.

Wie zijn wij?

ORMIT is een zelfstandige organisatie met vestigingen in De Bilt en Brussel. Er werken 180 bevlogen en betrokken medewerkers die, met de organisaties waar we mee samenwerken, ambities van organisaties en mensen realiseren. Wij geloven dat bevlogen medewerkers met plezier werken én de beste prestaties leveren. We streven er daarom naar de beste werkgever te zijn. Ook omdat wij vinden dat je als ontwikkelaar van talent en leiderschap het goede voorbeeld moet geven. Het resultaat is een top 3 positie in diverse werkgeversonderzoeken. Daar zijn we trots op. Dat willen we dan ook graag zo houden!

We zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken in organisaties. De juiste mensen op de juiste plek creëren duurzaam succes van een organisatie. Bevlogen en betrokken medewerkers zorgen voor kwaliteit, productiviteit, winst, lange termijn succes en plezier. En zo zijn ze de bron voor tevreden en loyale klanten.

ORMIT wil talent ontwikkelen dat het beste uit zichzelf haalt en anderen stimuleert dit ook te doen. Voorwaarde hiervoor is dat organisaties een omgeving bieden waarin talent optimaal tot z'n recht komt. Dat kan als mensen vertrouwen hebben in hun werkgever, trots zijn op het werk dat ze doen en plezier hebben in samenwerken. Als een organisatie dit bereikt, dan kan het bevlogen en betrokken medewerkers aan zich binden en dit zorgt uiteindelijk voor succes.

Werken bij ORMIT

Contact

ORMIT

Afdeling Recruitment

Dorpsstraat 85
3732 HH De Bilt
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden