1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Risico's beheersen, leefbaarheid vergroten

Werken bij de Omgevingsdienst NZKG

Werken bij de Omgevingsdienst NZKG is werken aan een veilige en leefbare omgeving. Ons werkgebied is zeer bedrijvig en dichtbevolkt: dat vraagt om balanceren tussen de ambities van de vele bedrijven die hier gevestigd zijn en de miljoenen mensen die hier wonen en werken.

Samenwerken

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en veel verschillende (keten)partners, zoals zeven veiligheidsregio’s en andere omgevingsdiensten. Van onze professionals verwachten we daarom oog voor wat er om ons heen gebeurt, onze maatschappelijke en bestuurlijke omgeving. Wij zoeken teamspelers die openstaan voor anderen en waar nodig de dialoog opzoeken. We zoeken mensen die initiatief nemen, flexibel zijn én denken in oplossingen.

Investeren in kennis

We hebben kennis in huis op veel verschillende gebieden – zoals vergunningverlening en handhaving, duurzaamheid, luchtkwaliteit, geluid en constructieve veiligheid  –  en zijn betrokken bij grote bouwprojecten zoals de ontwikkeling van de Amsterdamse ZuidAs,  de Gaasperdammertunnel en de nieuwe Zeesluis in IJmuiden. Om onze vakkennis op peil te houden investeren we in opleidingen en andere leermogelijkheden, zoals stages, leerwerkplekken, traineeplaatsen en mogelijkheid voor afstudeerprojecten.
Duurzaamheid

 

werken bij Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Contact

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Edith van Galen
Adviseur Opleidingen

Ebbehout 31
1507EA Zaandam
Nederland

06 4300 2149

www.odnzkg.nl/

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden