1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Risico's beheersen, leefbaarheid vergroten

Waarom de Omgevingsdienst

Zeg Noordzeekanaalgebied en je zegt dynamiek. Dit is een omgeving waar niemand stilstaat. Bedrijven niet. Burgers niet. En overheden ook niet. We willen allemaal verder. Groeien. Wonen. Spelen. Recreëren. Bouwen. Investeren. Maar de ruimte in dit drukbevolkte gebied is schaars. En de milieu- en mobiliteitsdruk hoog.

Uitdagingen van de toekomst

Bij de Omgevingsdienst NZKG verlenen wij vergunningen en zien we erop toe dat alle partijen in ons werkgebied hun wettelijke verplichtingen nakomen op het gebied van milieu, bodem en bouw. We denken bovendien graag mee over ruimtelijk en planologische processen. Over de woningbouwopgave. Over circulaire economie. Over de transitie naar een duurzame samenleving. Wat dat nu precies betekent allemaal? Dat kun je bekijken in onderstaande video. 

Werken op het snijvlak van belangen

Wij begeven ons met 500 vakmensen in de frontlinie van de ontwikkelingen. Dat brengt grote uitdagingen met zich mee, maar ook spanningen. We opereren tenslotte op het snijvlak van grote (soms tegengestelde) belangen. Daarom bekijken wij de toekomst van alle kanten. Zo houden we dit gebied zo leefbaar, veilig en schoon mogelijk. En om dit te kunnen blijven doen hebben we continu nieuwe talenten nodig. Experts op het gebied van bodem, bouw en milieu die zich maatschappelijk betrokken voelen. Die zich druk maken over de toekomst. En daar het beste van willen maken. Voor zichzelf, maar ook voor de ruim 1.3 miljoen mensen die in het Noordzeekanaalgebied wonen. Werk jij mee aan de duurzame ontwikkeling van deze boeiende regio?

werken bij Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
Traineeships

Contact

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Annelies Staal
Adviseur Werving & Selectie

Ebbehout 31
1507EA Zaandam
Nederland

06-41651873

www.werkenbij.odnzkg.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden