1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Kijk om je heen

Bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren.

Om dit te bereiken kijken meer dan 250 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten in een gebied met zware industrie of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en biedt ons een uniek perspectief op de omgeving.

Maar we kijken ook naar wat jij nodig hebt. We bieden een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Waarin je kunt vertrouwen op een solide basis, terwijl je de ruimte mag pakken om zelf nieuwe stappen te zetten. Want wij geloven dat wanneer je om je heen kijkt, er mogelijkheden ontstaan.

Kijk om je heen. Wat zie jij? Kom werken bij de OMWB.

Werken bij Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Contact

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Afdeling HR

Spoorlaan 181
5038 CB Tilburg
NederlandOmgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden