1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Omgevingsdienst IJmond

Omgevingsdienst IJmond

Werken bij Omgevingsdienst IJmond

Omgevingsdienst IJmond is een dynamische en ambitieuze overheidsorganisatie in Beverwijk (hoofdkantoor) en Wormer waar circa 120 medewerkers werken aan een veilige en duurzame leefomgeving in de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland. Wij bouwen dagelijks aan een landelijk vooruitstrevende en toekomstbestendige voorbeeldorganisatie, waar onze omgeving met vertrouwen mee samenwerkt. 

Als het gaat om het milieu in ons werkgebied, zijn wij al twintig jaar het centrale aanspreekpunt. In die jaren zijn wij uitgegroeid tot een robuuste organisatie waar anno 2019 ruim honderd medewerkers op een professionele en transparante wijze bouwen aan een landelijk vooruitstrevende en toekomstbestendige voorbeeldorganisatie. Ons werkgebied beslaat ruim 10.000 bedrijven en circa 560.000 inwoners.

Onze organisatie staat nooit stil. Wij zijn steeds in beweging. Dat doen wij vanuit onze ambitie en bevlogenheid. En de lat leggen wij hoog. Die ambitie vertaalden wij met veel vakjargon naar onze missie en visie, maar simpel gezegd gaan wij voor verantwoordelijkheid, betrokkenheid en groei, allemaal zodat we een bijdrage leveren aan een fijn woon -en werkklimaat in onze regio. Daarnaast willen wij dichtbij zijn voor onze opdrachtgevers de gemeenten. Op deze manier bouwen wij aan een toekomstbestendige organisatie. Een organisatie die op alle vlakken is voorbereid op de ontwikkelingen die op dit moment op ons afkomen.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière, of speel je met de gedachte om een carrièreswitch te maken? Wij maken graag kennis met jou. Regelmatig hebben wij vacatures voor starters en voor ervaren medewerkers. Ook hebben wij een eigen opleidingstraject. Zo zijn wij in staat om mensen, die toe zijn aan een nieuwe uitdaging in een andere werkomgeving, op te leiden tot medewerker omgevingsrecht.

Werken bij Omgevingsdienst IJmond

Contact

Omgevingsdienst IJmond

Afd. HR

Stationsplein 48B
1948LC Beverwijk
Nederlandhttps://www.odijmond.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden