1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij OFSgroep

OFSgroep

OFSsport in de basis leidt tot winst

Werken bij OFSgroep

OFSgroep is marktleider en de meest gespecialiseerde dienstverlener in de sportbranche op het gebied van administratie, controlling en procesoptimalisatie.

Wij verzorgen de administratie, geven managementinformatie om adequaat te kunnen (bij)sturen en optimaliseren processen, zodat organisaties tot een efficiënte bedrijfsvoering komen. Wij combineren onze expertise in financiële administraties, controlling en procesoptimalisatie met onze ruime ervaring binnen de sportbranche.

Kom jij ons team versterken?

Een transfer naar ons team betekent werken in een zeer dynamische en unieke omgeving. We zijn een energieke en betrokken werkgever. Wij werken vanuit de kracht van onze werknemers, zodat hun individuele talenten optimaal bijdragen aan de gehele teamprestatie. OFSgroep is marktleider en de meest gespecialiseerde dienstverlener in de sportbranche op het gebied van administratie, controlling en procesoptimalisatie. Dit bereiken wij door onze expertise in dit vakgebied te combineren met onze ruime ervaring en ons netwerk binnen de sport. Onze medewerkers kennen het unieke en specifieke karakter van de sportbranche en de van toepassing zijnde reglementen. Sportorganisaties vinden ons een deskundige, betrouwbare en betrokken teamspeler.

Ons kantoor is gelegen op de KNVB campus. Een inspirerende omgeving in het centrum van het Nederlands Voetbal. Ons pand # 11 heet niet voor niets voetbal innovatiehub #11. Onze klanten, zowel in de sportsector alsmede buiten de sportsector, bevinden zich door het hele land heen.

Solliciteren?

Heb jij zin om je bij ons team aan te sluiten? Stuur ons jouw sollicitatie per e-mail met motivatie en curriculum vitae naar [email protected]. Voor eventuele telefonische vragen kun je bellen naar ons hoofdkantoor in Zeist op 0343-751484.

Werken bij OFS Groep

Contact

OFSgroep

Andrea Roumimper
Office manager

Woudenbergseweg 56-58
3707HX Zeist
Nederland

0343-75 14 84

https://ofssport.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden