1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Noordelijke Omgevingsdiensten

Noordelijke Omgevingsdiensten

Voor een schoon en veilig Noord-Nederland.

Werken bij de Noordelijke Omgevingsdiensten.

Voor een schoon en veilig Noord-Nederland.
Met deze missie staan wij in het brandpunt van grote maatschappelijke ontwikkelingen. Wist je dat wij als omgevingsdiensten impact hebben op thema’s die dagelijks in de krant staan? Denk aan onderwerpen als stikstof, energie, lucht en geluid.

Bouw met ons mee aan een schoon en veilig Noord-Nederland! Met jouw werk heb je direct invloed op de kwaliteit van onze leefomgeving. Je draagt bij aan de uitvoering van het milieubeleid en je denkt mee over oplossingen waarbij je de belangen van inwoners, bedrijven én milieu afweegt.

Wij zijn de FUMO, de ODG en de RUD Drenthe: de drie noordelijke omgevingsdiensten van Nederland. 
Formeel zijn wij drie afzonderlijke overheidsorganisaties maar in de praktijk komt ons takenpakket overeen en werken wij veel samen. Voor onze regio’s verlenen we vergunningen, houden we toezicht, handhaven we en geven we specialistisch advies.

We werken in opdracht van en samen met de provincies en bijbehorende gemeenten aan diverse thema’s. 
We zorgen voor de naleving van de wet- en regelgeving. Hiervoor werken we ook nauw samen met andere overheidsorganisaties, zoals de veiligheidsregio's, waterschappen, Rijkswaterstaat, politie en justitie.

Wil jij samenwerken met collega’s die net zo’n passie voor het milieu hebben als jij? 
Dat kan! De drie noordelijke omgevingsdiensten werken samen in de zoektocht naar nieuwe collega's. We bieden ieder een prettige inspirerende werkomgeving waar hard werken samengaat met plezier en gezelligheid. Met voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei binnen onze kennisorganisaties.

werken bij de Noordelijke Omgevingsdiensten

Contact

Noordelijke Omgevingsdiensten

Afd. P&O

Lloydsweg 17
9641KJ Veendam
Nederland

06 296 551 94

Noordelijke Omgevingsdiensten

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden