1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij NCOI Groep

NCOI Groep

Werken bij een groep met een missie

Welkom bij NCOI Groep

We hebben een mooi plekje voor je. In ons Management Trainee Programma. Waar toptalenten met de wil om te winnen ontwikkeld worden tot onze toekomstige managers. Voel je je aangesproken?

Lees dan even verder over wie wij zijn en kijk of je jezelf herkent in het profiel dat wij zoeken.

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar wij als NCOI Groep voor staan. Dat klinkt ambitieus en dat is het ook. Ambitie is niet voor niets een van de kernwaarden van onze organisatie. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. We wilden namelijk hét opleidingsinstituut van Nederland zijn.

Dat doel is inmiddels behaald. We zijn veruit dé opleider van werkend Nederland. Jaarlijks maken we tienduizenden werkenden sterker en maken we ze waardevoller voor de bedrijven, organisaties en overheden waarvoor zij werken.

NCOI Groep is een succesvol bedrijf met sterke merken. Deze merken zijn stuk voor stuk autoriteiten binnen hun specifieke domein. We zijn financieel gezond en hebben dus een sterk fundament om succesvol door te blijven groeien. Dat werkt wel zo prettig, want we zien altijd kansen. Dat zie je ook terug in ons werkklimaat: we zijn optimistisch en energiek. Als onze mensen kansen zien, geven wij ze volop de ruimte. Zo werken we nog resultaatgerichter. Het succes van de medewerkers is ons succes en andersom. Deze overtuiging motiveert, geeft energie en inspireert ons het beste uit onszelf te halen.

Toptalent, dat is wat wij zoeken voor ons Management Trainee Programma. Talenten met ambitie en de wil om te winnen. Heb jij de behoefte om je breed te ontwikkelen, ben je flexibel, van nature ondernemend en beschik je over een prettige dosis lef? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland. Welkom bij NCOI Groep.

Werken bij NCOI Groep

Contact

NCOI Groep

Femke Looijenga - Hahndiek
Recruiter

Postbus 447
1200 AK Hilversum
Nederland

0356721036

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden