1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Motiv ICT Security

Motiv ICT Security

Kies een carrière met Impact!

Werken bij Motiv

Motiv heeft als missie de BV Nederland te beveiligen en als je bij ons komt werken, merk je dat iedere dag! Motiv maakt de digitale wereld veiliger waarbij de fysieke- en digitale wereld snel met elkaar vergroeit. Wij geloven dat een veiligere digitale wereld bijdraagt aan een betere wereld.

Een toekomst bij Motiv?

Praten over ‘de cloud’, het Nieuwe Werken en Cyber Security is leuk, maar hoe kun je - als security-specialist - op die gebieden nou echt toegevoegde waarde bieden? De Motiv Academy biedt een vervolgopleiding waarin hbo- en universitair geschoolde studenten leren om soms ingewikkelde concepten snel om te zetten in concrete oplossingen. Met Motiv Academy krijgen studenten inspirerende mogelijkheden om carrièregericht bezig te zijn.

Motiv Academy maakt werk van cybersecurity

Motiv Academy biedt talenten een vliegende start in de ICT-security. Samen kickstarten we jouw carrière. Middels een persoonlijk ontwikkelpad brengt Motiv Academy je een pakket cruciale vaardigheden bij. Niet alleen belangrijke technische aspecten komen hierbij aan bod maar ook communicatieve- en commerciële vaardigheden en teamwork worden niet vergeten zodat jij uit kunt groeien tot de topspecialist binnen je vak.

Wij leiden je op. Je volgt internationaal erkende opleidingen en behaalt de bijbehorende certificaten terwijl je gewoon aan de slag gaat. Iedere deelnemer is van meet af aan een volwaardige collega, niet meer in de schoolbanken maar meteen zelf aan de knoppen. Uiteraard met een goed salaris en uitstekende voorwaarden! Leren van- en werken met de besten uit het vak, dat is werk maken van cybersecurity!

Werken bij Motiv Academy

Contact

Motiv ICT Security

Bianca Terfors

Utrechtseweg 34E
3402 PL IJsselstein
Nederlandhttps://werkenbijmotiv.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden