1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Metropoolregio Amsterdam

Metropoolregio Amsterdam

Traineepool Metropoolregio Amsterdam

Werken bij in de Metropoolregio Amsterdam

Het traineeship Metropoolregio Amsterdam is een uniek tweejarig programma, aangeboden door samenwerkende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad. Het traineeprogramma bestaat uit een combinatie van werken en leren, waarbij de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de trainee centraal staat. Als trainee werk je voor kleine en grote overheidsorganisaties en heb je een breed speelveld van uiteenlopende en uitdagende projecten. Daarnaast krijg je veel trainingen en bouw je in 2 jaar tijd een groot en uitgebreid netwerk op.

Heb jij het lef om grenzen te verleggen? Pak dan je kans en solliciteer!

De traineepool Metropoolregio Amsterdam is ontstaan uit het unieke samenwerkingsverband tussen verschillende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad. Samen hebben zij een uniek traineeshipprogramma opgezet met als doel:

  • Een aantrekkelijke werkgever te zijn voor jong hoogopgeleid talent.
  • Jong talent een mooie start van hun carrière te bieden en op te leiden naar allround inzetbare ambtenaren voor de metropooloregio Amsterdam.
  • De kennisdeling, samenwerking en mobiliteit tussen de deelnemende overheidsorganisaties te stimuleren.

De deelnemende organisaties zijn: MRA Bureau, Gemeente Almere, Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Lelystad, Gemeente Purmerend, Gemeente Zaanstad, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, OVER-gemeenten (Oostzaan en Wormerland), Provincie Noord-Holland en Vervoerregio Amsterdam.

Werken bij Metropoolregio Amsterdam

Contact

Metropoolregio Amsterdam

Afdeling Recruitment

Amstel 1
1011 PN Amsterdam
Nederlandhttp://www.traineepoolmra.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden