1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Meeùs Groep

Meeùs Groep

Betrokken en respectvol

Werken bij Unirobe Meeùs Groep

Meeùs is een van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in Nederland op het gebied van advies over en bemiddeling in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. We werken voor bedrijven, ondernemers, (semi-)overheden, vrije beroepsbeoefenaren en voor particuliere klanten.

We adviseren onze klanten over hoe ze goed om kunnen gaan met risico's, bieden daar oplossingen voor, komen op voor de financiële belangen van onze klanten en nemen zorgen uit handen. Onze klanten mogen rekenen op de allerbeste oplossingen. Die kunnen we bieden op basis van onze expertise van risico’s, mitigerende maatregelen en financiële producten, onze branchekennis en een breed aanbod van producten van verzekeraars en geldverstrekkers.

Met eigen vestigingen in heel Nederland zijn we aanwezig waar onze klanten wonen, werken en leven. Bij een aantal grote klanten zijn we zelfs permanent aanwezig, bijvoorbeeld op bouwplaatsen en in ziekenhuizen.

In de gekozen markten en doelgroepen streven we naar marktleiderschap. Onze strategie heeft vier pijlers: loyale klanten, betrokken medewerkers, eenvoudige werkprocessen en een duurzame winstgevendheid.

Meeùs maakt onderdeel uit van de Unirobe Meeùs Groep (UMG). De focus van UMG ligt op drie merken. Naast Meeùs zijn dat Kröller en IAK. Er werken 1.100 medewerkers. UMG is onderdeel van Aegon Nederland N.V.

werken bij Meeùs Groep

Contact

Meeùs Groep

Afdeling Recruitment

Eendrachtlaan 315
3526 LB Utrecht
Nederland

0610875847

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden