1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Meerinzicht

Meerinzicht

Over Meerinzicht

Meerinzicht is de samenwerking van de gemeenten ErmeloHarderwijk en Zeewolde. De 3 gemeenten werken samen in het sociaal domein en op het gebied van bedrijfsvoering.

De drie gemeenten werken binnen Meerinzicht samen op het gebied van zorg, werk en inkomen, jeugdhulp en leerlingzaken en op het gebied van belastingen, financiën, HRM, communicatie, informatisering en autmatisering, facilitaire dienstverlening, gebouwenbeheer, juridische zaken, en geo-informatie.

De organisatie bestaat uit ruim 500 medewerkers en wordt geleid door twee directeuren. Zij sturen in totaal 11 afdelingsmanagers aan.

Werken bij Meerinzicht

Bij Meerinzicht maken mensen het verschil. Meerinzicht is dé organisatie die voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde de adviserende, faciliterende en uitvoerende taken met betrekking tot bedrijfsvoering verricht. Ook verricht Meerinzicht taken op het gebied van zorg, werk en inkomen, jeugd en leerling zaken. De laatste twee worden ook uitgevoerd voor de gemeenten Elburg, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Een groot en sterk samenwerkingsverband waarbij een goede dienstverlening en ondersteuning aan de gemeenten ons hoofddoel is. Klantgerichtheid, een pro actieve serviceverlening en een hart voor de samenleving zijn hierbij heel belangrijk. En aangezien de samenleving continu verandert, zijn wij ook blijvend in ontwikkeling. 

Werken bij Meerinzicht

Contact

Meerinzicht

Afdeling Personeelszaken

Havendam 56
3841 AA Harderwijk
Nederlandhttps://werkenbij.meerinzicht.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden