1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Libra Energy

Libra Energy

Samenwerken, innovatief, passie, ondernemerschap

Werken bij Libra Energy

Libra Energy is opgericht in 2007 en is een toonzettende groothandel, distributeur en importeur op het gebied van duurzame energie opwekkende producten in Nederland, met een focus op zonnepanelen. Als zelfstandige dochter van Rensa zijn er bij Libra Energy nu ruim 90 werknemers in dienst in Velsen-Noord. Wij leveren aan meer dan 1500 professionele installateurs, die zowel commerciële als residentiële PV projecten installeren. 

Ons DNA

Libra Energy is een sterk groeiende organisatie met een duidelijke missie: wij willen hernieuwbare energie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken. We willen hierbij de verwachtingen van de klant overtreffen. Het mooiste compliment voor ons is als onze klanten “Raving fans” worden.
Ultieme klanttevredenheid kan alleen bereikt worden door de beste service én gepassioneerde medewerkers.

Niet voor niets zijn onze belangrijkste kernwaarden:

  • Samenwerken: We hebben plezier met elkaar en respect voor elkaar. We communiceren concreet, duidelijk en eerlijk naar elkaar en zetten het belang voor de keten altijd voorop!
  • Innovatief: We brengen producten als eerste op de markt, zorgen ervoor dat we onszelf en het bedrijf blijven ontwikkelen en delen onze kennis met klanten en leveranciers.
  • Passie: Wie bij ons werkt heeft oprechte betrokkenheid en passie bij waar we voor staan: een schonere wereld door duurzame energie. We zijn begaan met klanten, willen begrijpen waar we over praten en hebben hart voor de zaak.
  • Ondernemerschap: we zoeken proactief naar oplossingen voor onze klanten, staan open voor nieuwe ideeën en zijn continue bezig om onze dienstverlening nóg meer te optimaliseren. Fouten maken mag, maar we leren ervan en nemen verantwoordelijkheid. 

Cultuur

Vol enthousiasme werken ruim 90 collega’s elke dag aan een schonere, duurzame wereld. Libra Energy’s bedrijfscultuur kunnen we het beste omschrijven als open, betrokken, no-nonsense en resultaatgericht. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open.

Wat kunnen wij jou bieden? 

We zijn hard aan het groeien en dat biedt kansen! Wij hebben zoveel nieuwe en mooie ideeën, maar zonder de juiste mensen kunnen wij deze niet realiseren. Wij bieden veel ontwikkelingsmogelijkheden en je krijgt de kans om eigen invulling te geven aan jouw functie. In combinatie met leuke collega’s, originele team-uitjes, iedere dag een verzorgde lunch én een vrijdagmiddag-borrel zal er voor zorgen dat je je snel thuis voelt bij Libra Energy.

werken bij Libra Energy

Contact

Libra Energy

Esther Verstegen
HR Manager

Eendrachtsstraat 199
1951AX Velsen-Noord
Nederland

0681913839

https://www.libra.energy/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden