1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Labor Redimo

Labor Redimo

Werken bij Labor Redimo

Labor Redimo is een onafhankelijk adviesbureau. Expert in Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Wij helpen organisaties in de publieke- en private sector met het analyseren, benchmarken, ontwerpen, inrichten en implementeren van oplossingen.

Dit doen we niet bij één organisatie. We werken samen met uiteenlopende organisaties. Soms groot, soms klein, altijd interessant. Denk aan ABN AMRO, Koninklijke Schiphol Group, Rijkswaterstaat, AHOLD Delhaize of de Gemeente Breda.

Wij analyseren en adviseren vanuit een integrale benadering. Bij onze vraagstukken zijn praktisch alle disciplines betrokken, zoals de lijnorganisatie, HR, Inkoop, Finance en Legal. Het belang van de organisatie staat altijd voorop. We benaderen vraagstukken bedrijfskundig én hebben oog voor de praktijk. Onze adviezen zijn altijd onafhankelijk en daadwerkelijk implementeerbaar. En, heel belangrijk, we hebben veel plezier in ons werk!

Labor Ready?

Labor Redimo groeit! Daarom komen we graag in contact met mensen die bij ons passen en zich op persoonlijk vlak én op professioneel niveau, verder willen ontwikkelen.

“Als je mensen aanneemt omdat ze een klus kunnen doen, dan werken ze voor het geld. Maar als je mensen aan je verbindt, omdat ze geloven wat jij gelooft, dan werken ze met bloed, zweet en tranen…  omdat ze voor zichzelf werken.”   Vrij naar Simon Sinek

Deze quote verwoordt mooi wat wij verwachten van een langdurige en prettige samenwerking.

Als jouw passie voor advieswerk overeenkomt met die van ons, hebben we een match. Neem dan snel contact op voor een afspraak. Maar eerst vertellen we wat meer over onszelf en wat naar ons idee de beste invulling van advieswerk is.

Werken bij Labor Redimo

Contact

Labor Redimo

Petra de Jong
Adviseur / Recruitment

Oud-Loosdrechtsedijk
1231NB Loosdrecht
Nederland

(06) 213 73 347

https://www.laborredimo.com

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden