1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij La Place

La Place

Hou van natuurlijk

Werken bij La Place

Als je van natuurlijk houdt, hou je van La Place. Jaarlijks genieten meer dan 35 miljoen gasten van alles wat we vers bereiden. 100% natuurlijk, dagvers, huisgemaakt en daardoor heerlijk.

Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken werken we met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch. Al deze ingrediënten worden iedere morgen in alle vroegte bij alle vestigingen in zowel Nederland, België, Bali als Duitsland aangeleverd. Hierdoor werken we iedere dag met de meest verse ingrediënten.

La Place werkt met verschillende formules waarmee we aan de uiteenlopende behoeftes van onze gasten kunnen voldoen. Zo serveren wij onder andere warme maaltijden, salades, broodjes, koffie, verse sappen en smoothies, maar ook gerechten voor thuis. Alles wat wij serveren is 100% natuurlijk en dus vrij van onnatuurlijke toevoegingen.

La Place is continue in ontwikkeling en is altijd op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden, met name buiten Nederland. Naast de vestigingen in onze buurlanden Duitsland en België, is La Place sinds kort ook in Indonesië (Bali) en de Verenigde Staten (New York) te vinden.

werken bij La Place

Contact

La Place

Maaike Klein

Arendstraat
1223RE Hilversum
Nederland

0413 – 31 43 33

https://www.laplace.com/nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden