KZA

Waar jij zorgt voor de kwaliteit, van code tot livegang

Werken bij KZA

KZA bestaat sinds 1995. Al die jaren helpen onze consultants diverse klanten met het opzetten en verbeteren van de testprocessen. Op deze manier helpen wij onze opdrachtgevers inzicht te krijgen in de kwaliteit van IT-oplossingen. Door langdurige klantrelaties, enkele onderscheidende proposities en onze business attitude zijn we klaar voor de volgende jaren.

Natuurlijk zijn we een commerciele organisatie maar bij ons sta jij als consultant centraal. Boven aan de lijst met punten die jij om de zoveel weken met jouw manager bespreekt staat: ontwikkeling. Zowel persoonlijke ontwikkeling als je ontwikkeling op zakelijk gebied. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch?

Talentontwikkeling bij KZA

Bij KZA volgen we de ontwikkelingen in de IT op de voet. We zijn constant op de hoogte van de nieuwste technologieën, methoden, business vraagstukken en wat dat vraagt van ons als KZA professionals. Dit doen we vanuit de gildes en door kennissessies te organiseren waarbij we inspirerende sprekers van andere bedrijven en trendwatchers uitnodigen om hun ervaringen en visie met ons en onze klanten te delen.

Talentontwikkeling staat niet stil bij KZA. We zijn constant en met veel enthousiasme bezig om elkaar scherp te houden en te blijven verbeteren. Op die manier zijn we altijd voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

Bijna de helft van onze consultants zijn de laatste 5 jaar begonnen in ons traineeship en doorgegroeid naar een verscheidenheid aan specialismen. Deze instroom heeft ervoor gezorgd dat we een jong bedrijf zijn met veel energie. Onze lange geschiedenis zorgt voor veel (test)ervaring en dat maakt ons een gewaardeerde partner van bedrijven als Bol.com, KPN, Tele2, Quion, de Belastingdienst, Jumbo en de ANWB.

Werken bij KZA

Contact

KZA

Chantal Hogerhuis

Tolweg 5 (tweede verdieping)
3741 LM Baarn
Nederland

+31 6 12065333

https://www.kza.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden