1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij KPN Consulting

KPN Consulting

Werken bij KPN Consulting

Word gids in de nieuwe wereld. Door voorop te lopen bij technologische en maatschappelijke trends helpen wij ambities en doelen van mensen én organisaties te realiseren.

#trots

Werken bij KPN Consulting betekent dat je gewoon jezelf kunt zijn. En kunt doen waar je goed in bent. Wat dat precies is, is aan jou. Drones inzetten als simpele oplossing, het inzetten en optimaliseren van de cloud of Big Data. Verzin het maar. Van projectmanagement tot aan technologie. KPN Consulting heeft alle disciplines in huis én werkt aan de meest complexe en prestigieuze projecten. Iedereen pakt zijn eigen rol, vanuit zijn eigen kracht. Er is geen vast format voor de beste manier waarop jij je functie kunt invullen. Maar je krijgt wel bij ons alle mogelijkheden aangereikt om je carrière vorm te geven.

Team KPN

KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN, en onderdeel van KPN Zakelijke Markt. En daar zijn we trots op. Binnen KPN leren we van elkaars expertises en wisselen we veel kennis uit.

Young Professional

Net afgestudeerd in een bedrijfskundige of ICT-studie aan de universiteit en ambieer je een carrière in de ICT? Bij ons krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Je werkt samen met inspirerende professionals in een informele werksfeer aan interessante projecten. Ben je initiatiefrijk en sociaal? Dan ligt er een mooie toekomst voor je bij KPN Consulting.

werken bij KPN Consulting

Contact

KPN Consulting

Afdeling Recruitment

Röntgenlaan 75
2719 DX Zoetermeer
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden