1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij KMM Groep

KMM Groep

Laat bedrijven én mensen groeien

Werken bij KMM Groep

We zijn een snelgroeiende bedrijvengroep met 26 mooie bedrijven, verdeeld over 4 sterke labels. Onze meer dan 800 medewerkers, in Nederland en daarbuiten, zijn onze drijvende kracht. Daar zijn we trots en zuinig op! Het voordeel van werken bij een groep? Dat we je heel wat carrièrekansen te bieden hebben. Voor starters én professionals die door willen groeien. In marketing en sales, onderwijs, ICT, HR, vastgoed, logistiek, projectmanagement of techniek bijvoorbeeld. Bij KMM Groep kun je alle kanten op. En het mooiste: dat is altijd vooruit. Samen met ons.

Ook handig: eenmaal bij ons aan het werk, krijg je een ‘schoonfamilie’ van nog eens 25 bedrijven cadeau. Met die doorgroeikansen zit het dus wel goed.

Werken bij KMM Groep is

  • Jezelf ontwikkelen
  • Een fijne cultuur
  • Doorgroeien
  • Duurzaam ondernemen
  • Eerlijk zaken doen
  • Veel ruimte voor ontwikkeling

Wat we jou bieden

Natuurlijk, je wil graag een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Maar werken bij KMM Groep is méér dan dat. Vaak horen we dat onze mensen onze bedrijfscultuur prettig vinden. Open, eerlijk, vriendelijk. Met alle ruimte voor eigen initiatief. Ga maar doen! Want we geloven dat je groeit door te leren en te proberen. En ja, ook fouten maken hoort erbij.

Bij KMM Groep begrijpen we heel goed dat succes pas begint als jíj lekker in je vel zit. Daarom heeft dat onze hoogste prioriteit. Wil je je specialiseren of juist verbreden? Volg dan trainingen en cursussen in onze eigen Academy. Niet voor niets werden we weer benoemd tot Best Managed Company.

werken bij KMM Groep
Traineeships

Contact

KMM Groep

Maxime Wesel
Manager HR, Recruitment & Opleidingen

Pascallaan 68
8218 NJ Lelystad
Nederland

06-57787608

KMM Groep

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden