KLM

Een wereld op zich

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij KLM werd op 7 oktober 1919 opgericht voor Nederland en haar toenmalige ‘koloniën’. KLM is vandaag de dag de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Sinds de fusie in 2004 maakt KLM deel uit van de AIR FRANCE KLM groep. 


KLM vormt de kern van de KLM Groep. Van die Groep maken onder meer ook de 100 procent dochters KLM Cityhopper, transavia.com en Martinair deel uit.

KLM als werkgever

Bij KLM Groep maken ruim 32.000 mensen het verschil. In het personeelsbeleid staat inzetbaarheid centraal. KLM wil dat haar medewerkers zo gezond en zo lang mogelijk met plezier aan het werk blijven. Daarom heeft zij aandacht voor hun gezondheid en ontwikkeling. Zo zijn er bewegingscentra bij afdelingen waar fysiek zwaar werk wordt verricht. Gezonde voeding staat in de personeelsrestaurants centraal. En medewerkers worden aangemoedigd hun kennis en vaardigheden te vergroten door trainingen en arbeidsmobiliteit.

Snelle veranderingen in techniek en in producten en diensten vragen van KLM dat zij daar flexibel op inspeelt. Deze flexibiliteit wordt ook van de medewerkers gevraagd.

Maak van je loopbaan een reis vol inspiratie!

Innoveren en initiëren zijn eigenschappen die bij KLM’ers in het bloed zitten. Ze zijn van levensbelang om als luchtvaartmaatschappij voorop te kunnen blijven lopen. Dit vraagt van medewerkers dat zij zich zelf verantwoordelijk voelen voor hun dagelijkse werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling. Als je voor KLM werkt, ben je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Er zijn diverse mogelijkheden op allerlei gebied en jij kunt die optimaal benutten: van loopbaantrajecten tot tegemoetkoming in studiekosten, interne opleidingen en een actief management development programma.

Door een groot aanbod van trainingen en opleidingen bij diverse opleidingsinstituten stimuleert KLM de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Voor alle medewerkers zijn er mogelijkheden. Managementtrainingen hebben vaak een internationaal karakter door samenwerking met Air France en vinden geregeld plaats op een locatie buiten Nederland.

werken bij de KLM

Contact

KLM

Afdeling Personeelszaken

Amsterdamseweg 55
1182GP Amstelveen
Nederland

+31 (0)20-64 96100

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden