1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Karmac Informatie & Innovatie

Karmac Informatie & Innovatie

Making Information accessible!

Ontdek Karmac I&I: De Ideale Start voor Jouw Carrière

Bij Karmac Informatie & Innovatie (I&I) staan we voor de toegankelijkheid van informatie, zowel nu als in de toekomst. Met behulp van vooruitstrevende technologieën bieden we innovatieve digitaliseringsoplossingen. Onze focus ligt op duurzame investeringen in klant- en partnerrelaties, waardoor we een betrouwbare partner zijn voor organisaties, zowel nationaal als internationaal.

Door onze inzet voor vooruitgang in digitalisering stellen we informatie op een tijd- en plaatsonafhankelijke manier beschikbaar. Dit stelt onze klanten in staat om slagvaardiger te zijn en effectiever te handelen. We opereren geheel softwareonafhankelijk, waardoor we een brede waaier aan organisaties bedienen met maatwerkoplossingen.

Bij Karmac I&I geloven we in een toekomst waarin informatie een drijvende kracht is voor succes. Onze duurzame aanpak, gecombineerd met geavanceerde technologieën, biedt niet alleen de sleutel tot de toegankelijkheid van informatie, maar ook tot de versterking van bedrijfsprestaties. Word deel van ons team en draag bij aan het vormgeven van een wereld waarin informatie de motor is van vooruitgang en succes.
 

werken bij Karmac I&I

Contact

Karmac Informatie & Innovatie

Fennie Klein
Managementassistente

Pascallaan 74
8218 NJ Lelystad
Nederland

0320 286 959

Karmac Informatie & Innovatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden