1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Kaemingk Season Decorations

Kaemingk Season Decorations

Trendsetter in decoratie

Werken bij Kaemingk Season Decorations

Wij zijn Kaemingk, een verrassend internationaal bedrijf in het hart van de Achterhoek. Ons doel? Alle continenten afreizen om de mooiste, meest originele en creatieve decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. Om deze vervolgens aantrekkelijk te presenteren in onze inspirerende showrooms voor onze doelgroep: inkopers van over de hele wereld, die met al dat moois de juiste sfeer creëren in hun eigen winkels.

Wij zijn een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Als marktleider in Europa tonen we ieder seizoen weer vernieuwende collecties in onze compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Ons assortiment telt ruim 19.000 artikelen, die we leveren aan meer dan 73 landen over de hele wereld.

Werken in Gelderland

Ga je bij ons aan de slag, dan krijg je meer dan 500 collega’s, met wie je op een dynamische, ondernemende en perfectionistische manier samenwerkt. Altijd gericht op resultaat.

Werken bij Kaemingk

Contact

Kaemingk Season Decorations

Afdeling HR

Broekstraat 13
7122 MN Aalten
Nederlandhttps://www.werkenbijkaemingk.com/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden