1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Jacobs Douwe Egberts

Jacobs Douwe Egberts

A coffee for every cup

Werken bij JACOBS DOUWE EGBERTS

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS zijn we geïnspireerd door onze overtuiging dat het verbazingwekkend is wat er allemaal bij het drinken van een kopje koffie kan gebeuren. Wij worden bovendien gedreven door de visie dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij van houdt.

Hoe is het om bij JACOBS DOUWE EGBERTS te werken?

Wij zijn trots op onze gepassioneerde, gedreven medewerkers, die zich niet laten weerhouden door de status quo en in alles wat zij doen perfectie nastreven. Ons doel is even eenvoudig als ambitieus
- JACOBS DOUWE EGBERTS: A coffee for every cup -

Bij ons werken, betekent dat je impact zal maken in een dynamische, collaboratieve omgeving. We werken als team, we vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde mensen in een innovatieve omgeving die erop is gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet wordt opgemerkt.

Werken in de Nederlandse business

In Nederland werken meer dan 2.100 koffiekampioenen samen om bij te dragen aan het succes van onze toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo en Pickwick.

We bieden medewerkers uit alle disciplines - van Sales en Marketing tot Techniek en Supply Chain - volop kansen om vandaag een bijdrage te leveren aan de koffie- en theebelevenis van morgen.

Wij zijn ambitieus, creatief en gedisciplineerd. Nu zijn we benieuwd naar jouw verhaal!

werken bij Jacobs Douwe Egberts

Contact

Jacobs Douwe Egberts

Afdeling Personeelszaken
Recruiter

Vleutensevaart 35
3532 AD Utrecht
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden