1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Intriq

Intriq

Werken bij Intriq

Intriq gespecialiseerd in recruitment, staat voor intrinsiek gemotiveerde en slimme mensen. Recruitment voor professionals. Mensen die met passie en ambitie bewuste keuzes maken. Intriq helpt organisaties en medewerkers ambities te realiseren.

Mensen maken niet het verschil, zij zijn het verschil! De beste mensen willen werken bij de beste organisaties met uitdagende opdrachten, interessante tools en een inspirerende (werk)omgeving, waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien. Intriq faciliteert en ondersteunt in het bereiken van ambities en functioneert als human resource development partner tussen mens en organisatie.

Onze missie? Het ontwikkelen van mensen door het realiseren van ambities. Intriq zet slimme mensen (kennis), training en de ontwikkeling van kerncompetenties in voor ondernemingen met een onderscheidende (lange termijn) visie waarin de mens centraal staat. Oftewel: people in the lead.

Met ruim 12 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling is Intriq actief in de technische en zakelijke dienstverlening. Onze doelgroep zijn MBO+, HBO en WO-opgeleide professionals. Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven, landelijke bedrijven maar zeker ook grote internationale organisaties. Onze focus ligt op technische, bedrijfskundige en sales gerelateerde vacatures.

Werken bij Intriq

Contact

Intriq

Sven Karass
Oprichter

Edisonweg 11
1821BN Alkmaar
Nederland

(072) 220 01 08

https://intriq.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden