1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Ilionx

Ilionx

Vermenigvuldig je talent

Werken bij ilionx

Als volwassen professional groeien in je vak, met je team en voor je klanten. Met beter denken,  effectief doen, plezierig samenwerken, weten wat je echt wilt en kunt. Dit is de omgeving die wij bieden en waarin jij jezelf waarmaakt!

Wij helpen organisaties voorop te lopen met effectieve IT-oplossingen.

Kansen voor hen te creëren en te zorgen dat ze resultaat boeken. Met deskundigheid, creativiteit, ondernemerschap en verantwoordelijkheid werken we aan relaties voor de lange termijn, waardevolle verbindingen en impact. Voor onze klanten én voor jou.

Onze lokale teams werken vanuit een rijke bron van kennis, ervaring, inzicht in technologie en wisselwerking tussen mensen. Groei, verbreding en verdieping zijn drijvende krachten in onze veelzijdige organisatie. We maken en geven ruimte om met ideeën te komen en initiatief te nemen. Vrijheid om te experimenteren, dingen te realiseren en zichtbare resultaten te boeken.

Uitdaging, vakmanschap en slagkracht: bij ilionx vermenigvuldig je jouw talent!

Waar jij bij ilionx op kunt rekenen

In samenwerking met inspirerende collega’s en uitdagende klanten ontwikkel jij jouw unieke talent. Dit is de omgeving die wij bieden en waarin jij jezelf waarmaakt!

Groei en ontwikkeling
We bieden een stimulerend speelveld voor groei en plezier. Met een veelzijdig palet aan klanten en projecten, in de voorhoede van technologische, organisatie- en marktontwikkelingen. Hoe lijkt jou dat?

Werk met impact
Wil jij een rol van betekenis spelen, voor onze klant en voor ons bedrijf? We geven je veel verantwoordelijkheid, waardoor je zichtbaar bent, jouw resultaat elke dag ziet en jouw stempel kunt zetten.

Een sterke teamcultuur
Zonder hiërarchie en met veel plezier samenwerken? Met onze lokale vestigingen zijn we klein genoeg om elkaar goed te kennen, maar ook groot genoeg voor mooie projecten, kansen en opleidingen.

werken bij ilionx

Contact

Ilionx

HR Department

Hanzeallee 26
8017 KZ Zwolle
Nederlandhttps://www.ilionx.com/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden