1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij iBOOD

iBOOD

Internet's Best Online Offer Daily

Werken bij iBOOD

iBOOD is de eerste en grootste dagdealsite van Europa. Al tien jaar lang biedt iBOOD iedere dag een nieuw product van een A-merk aan tegen de allerbeste internetprijs.

Waar komen we vandaan?

12 juli 2004, de Verenigde Staten van Amerika: Matt Rutledge, bedenker van het ‘one deal a day’-concept lanceert zijn WOOT.com. De lancering wordt hier in Nederland met grote belangstelling gevolgd door Jöran Prinssen en Dennis Sanders, die vanaf het allereerste begin fan zijn van het concept. Al snel wordt het enthousiasme omgezet in daden: ‘dit moét naar Europa komen’. Op 18 maart 2005 is het zover: Jöran en Dennis claimen met succes het domein iBOOD.com, de afkorting voor Internet's Best Online Offer Daily.

Met het claimen van het domein stopt het succes niet: in 10 jaar tijd groeit iBOOD uit tot dé dagdealsite van Europa en inmiddels zijn we actief in zeven landen en hebben we de werelden van Sports & Fashion en Home & Living veroverd.

Onze toegewijde community stemt ons liefst acht keer op rij naar Website van het Jaar en met de komst van Media-Saturn als grootste aandeelhouder ligt een nog mooiere toekomst in het verschiet.

werken bij iBOOD

Contact

iBOOD

Afdeling Recruitment

Contactweg 159-2
1014 BJ Amsterdam
Nederland

0648983325

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden