HSO

Kennis delen en samenwerken

Werken bij HSO

De beste aanbieder zijn van Business Applications op basis van Microsoft technologie. Dat is onze ambitie. Oplossingen waarmee we de processen en resultaten van onze klanten duurzaam verbeteren. Op basis van het Microsoft Cloudplatform Azure, Dynamics 365 (ERP & CRM) en unieke branchespecifieke oplossingen, ontwikkelen we samen de optimale strategie voor onze klanten en de digitale transitie en route naar de Cloud.
Opgericht in Nederland in 1989, is HSO inmiddels uitgegroeid tot één van de leading Microsoft-partners wereldwijd. Onze ruim 650 medewerkers in Europa,Noord-Amerika en Azië ondersteunen lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening, zodat zij met digitale technologie nu en in de toekomst het verschil kunnen maken.

Microsoft Dynamics 365 (ERP & CRM) en Azure

Samen ontwikkelen we de optimale strategie en roadmap voor de digitale transitie van onze klanten en ontwerpen wij Cloud oplossingen. We ontwerpen, implementeren en beheren 24/7 de Cloud oplossingen van onze klanten. Nationaal maar ook internationaal. 

Big Data, Advanced Analytics en IoT

Toepassingen op basis van Big Data, Internet of Things en Artificial Intelligence. Voor meer inzicht, fact-based beslissingen en betere voorspellingen. Essentieel om klanten te bedienen en om nieuwe businessmodellen te testen en succesvol te innoveren.

Engagement en Service Excellence

Wij hebben oog voor de doelgroep van onze klanten. Want als we die doorgronden kunnen we echt vernieuwende oplossingen bedenken. Klantgericht ondernemen en klanten verassen met beter service heeft niets te maken met technologie. Het is een cultuuromslag.

Kennis delen en samenwerken

Werknemers en nieuw talent verwachten tegenwoordig een moderne werkplek. We helpen organisaties bij het implementeren van nieuwe manieren van werken, waarmee medewerkers efficiënter kennis kunnen delen en samenwerken.

HSO Innovation

Onze kennis over industrie, technologie en bedrijfstransformatie komt samen in HSO Innovation. Zij ontwerpen, ontwikkelen, verkopen en onderhouden Dynamics Apps waarmee klanten, die Dynamics 365 of Dynamics AX gebruiken, zich strategisch kunnen onderscheiden en betere resultaten kunnen behalen. HSO Innovation levert ook professionele diensten rond de Dynamics Apps, nieuwe Microsoft-applicaties en technologieën zoals Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT), Mixed Reality (AR/VR) en Blockchain.

HSO & Microsoft

We zijn trots op onze klanten en de resultaten die we behalen. Sinds 2002 zijn we Gold Certified Partner en sinds 2006 behoort HSO tot de Microsoft Dynamics Inner Circle, slechts voorbehouden aan 1% van alle Microsoft partners wereldwijd. Ook hebben we een eigen HSO Academy en beschikken we over een internationale Managed Services-organisatie die 24×7 support biedt. We investeren continu in onze medewerkers en dienstverlening.

Internationale ondersteuning

Steeds meer internationale bedrijven willen bij de uitrol van een Microsoft (Dynamics) oplossing graag ondersteuning van een partner die hiertoe is toegerust. HSO International is ons team van experts die zich hebben gespecialiseerd in internationale implementaties. Engelstalige programmamanagers bewaken de voortgang en bovendien beschikken we na implementatie over een internationale supportorganisatie, HSO Global Managed Services.
HSO Global Managed Services levert wereldwijde support- en onderhoudsdiensten gericht op het proactief ondersteunen van bedrijfsapplicaties van internationaal opererende bedrijven. Hiermee beschikken onze klanten over support van HSO medewerkers 24/7, wereldwijd.

 

 

werken bij HSO

Contact

HSO

Tuyet Le-Vo
Recruiter

0612175667

HSO

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden