1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Hoyhoy.nl

Hoyhoy.nl

Werken bij HoyHoy.nl

Wij zijn hoyhoy.nl, een financiële webwinkel waar je verzekeringen kunt vergelijken en afsluiten om zo vanuit je luie stoel behoorlijk wat geld te verdienen.

Via hoyhoy.nl kun je auto-, zorg-, reis-, inboedel-, opstal- en rechtsbijstandverzekeringen vergelijken en direct afsluiten. Hoyhoy.nl wordt jaarlijks zo’n 2,5 miljoen keer per jaar bezocht en wij hebben inmiddels ruim 100.000 klanten. Die geven ons een 8,7 voor onze service. Ben jij net als onze klanten op zoek naar de beste verzekering? Doe dan de vergelijking en sluit de verzekering die het best bij jou past direct af!

Onze geschiedenis

Consumenten lieten zich tot eind jaren ’90 adviseren door een tussenpersoon. Of ze waren zelf zeeën van tijd kwijt aan het uitspitten van folders en voorwaarden. Mensen zagen door de bomen het bos niet meer. Daarom werd in het jaar 2000, Verzekeringssite.nl gelanceerd en werd het sindsdien een stuk makkelijker om de beste verzekering te zoeken. Sinds juli 2012 valt hoyhoy.nl onder het Britse BGL Group. BGL Group is een onafhankelijke distributeur van verzekeringen en heeft succesvolle vergelijkingssites comparethemarket.com in het Verenigd Koninkrijk en LesFurets.com in Frankrijk.

werken bij Hoyhoy.nl

Contact

Hoyhoy.nl

Afdeling Personeelszaken

Lichtfabriekplein 4
2031 TE Haarlem
Nederland

000-0000000

http://www.hoyhoy.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden