1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Hilti Nederland

Hilti Nederland

Outperform. Outlast.

Werken bij Hilti Nederland

Natuurlijk is de economie uitdagend en gaat het minder in de bouw maar door zijn unieke meerwaarde, wereldwijde spreiding en lange termijn visie is Hilti in staat om tegen de recessie in wereldwijd een stabiele en stevige organisatie neer te zetten!

Ben jij op zoek naar een wereldmarktleider met ambitie!

Hilti is een multinational en dé onbetwiste referentie voor professioneel gereedschap in de bouwsector. Aan de basis van elk product of service staan een hoge kwaliteit, lange levensduur, betere prestaties, veiligheid en gebruiksgemak. Professionals die met passie hun werk verrichten en geen half werk dulden kiezen vroeg of laat voor Hilti.

We zijn ervan overtuigd dat het de medewerkers zijn die een onderneming succesvol maken. Hun ideeën, engagement en vertrouwen zijn voorwaarden om onze klanten enthousiast te maken en vormen dus de basis voor ons economisch succes.

Hilti biedt als wereldwijd actieve onderneming enerzijds een breed scala aan carrièremogelijkheden, maar anderzijds ook de zekerheid, de stabiliteit en onafhankelijkheid van een familiebedrijf. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde teamleden die voor een frisse wind zorgen, nieuwe perspectieven en innovatieve ideeën inbrengen en zoeken dus vakmensen en topkrachten uit de diverse disciplines.

Van de intensieve inwerking tot de individuele ontplooiing en coaching - we investeren voortdurend in je ontwikkeling. Daarbij heb je de mogelijkheid om verschillende domeinen, functies en landen te leren kennen of om een carrière als vakmens of verantwoordelijke te starten.

Ben je net afgestudeerd? Beschik je al over beroepservaring, maar ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen, of wil je terug gaan werken? Als je enthousiast, sterk gemotiveerd bent, in teamverband kunt werken en als je geboeid bent door de techniek, ben je bij ons aan het juiste adres.

werken bij Hilti Nederland

Contact

Hilti Nederland

Afdeling Recruitment

Leeuwenhoekstraat 4
2652 XL Berkel en Rodenrijs
Nederland

010 519 11 91

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden