1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij HetRecruitingKantoor

HetRecruitingKantoor

Kick-start jouw recruitmentcarrière!

Werken bij HetRecruitingKantoor

Met twintig collega’s versterken we de recruitmentkracht van organisaties. Wij zijn een relatief kleine recruitmentspecialist met een gevarieerd pallet aan diensten en werken voor sterke merken als Accenture, Boskalis, Gemeente Rotterdam, Stedin, Wageningen University & Research (WUR), KPN en de Nederlandse Spoorwegen. 

Een baan bij HetRecruitingKantoor is veelzijdig en uitdagend. Wij staan voor een inclusieve en veilige werkomgeving, een plezierige werksfeer en een goede balans werk-privé. Jouw talenten en ambities staan centraal en we bieden je tijdens je traineeship intensieve training, dagelijkse begeleiding en coaching. Bij ons kan je jouw recruitmenttalenten ontdekken en maximaal ontwikkelen.  

Bij HetRecruitingKantoor geloven wij in vakmanschap en mensen intensief begeleiden op hun weg daarnaartoe. We staan voor een volwassen, informele en veilige bedrijfscultuur waar iedereen zich thuis voelt. Kortom, een fijne werkplek met veel expertise, kleine ego’s en een goede balans tussen werk en privé. Daarom kiezen wij bewust niet voor harde targets, KPI’s of een afrekencultuur. Samen gaan we op zoek hoe jij jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten, zodat je resultaten behaalt op een manier die bij jou past..

Tijdens ons traineeship werk je één jaar op onze sourcinghub aan je eigen klanten of werk je samen met collega’s aan grotere projecten. Wij ondersteunen je met een uitgebalanceerd groeiprogramma verzorgd door de beste experts, coaches en tools in een blended leeromgeving. Na het traineeship groei je verder door in recruitment of sourcing.  

Volop  carrièremogelijkheden bij een organisatie die recruitment zorgvuldig uitvoert en werkt volgens de heldere ethische principes. 

Werken bij Hetrecruitingkantoor

Contact

HetRecruitingKantoor

Koen Roozen
Partner

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

0621112751

https://hetrecruitingkantoor.nl/werken-bij/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden