1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Henkel

Henkel

Werken bij Henkel

Wij begrijpen dat de keuze van uw werkgever een goed doordachte beslissing moet zijn. U heeft waarschijnlijk vele vragen over het dagelijkse leven bij Henkel en uw toekomstige collega's. Waarin verschilt Henkel van andere werkgevers? Wat mag u van uw collega's en partners verwachten? Welke voordelen en opleidingen biedt Henkel zijn werknemers? Hoe bevorderen wij uw professionele ontwikkeling en persoonlijke ontplooiing? Wij beantwoorden hier al deze vragen met plezier.

Alle werknemers van Henkel wereldwijd delen allemaal hetzelfde idee: wij zijn één groot team! Verenigd in dit globale team slagen wij erin de markt vorm te geven. Wij zijn passioneel, gedreven en werken met plezier. Wij zijn op zoek naar medewerkers die deze motivatie delen en die klaar zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het maakt niet uit op welke sport van de ladder u uw carrière bij Henkel begint: uw persoonlijkheid, dat is wat telt. Wij zijn op zoek naar intelligente werknemers, die in staat zijn pragmatische oplossingen toe te passen. Reactievermogen, flexibiliteit en innovatief vermogen, dat zijn de eigenschappen van onze werknemers die ons succes garanderen.

werken bij Henkel

Contact

Henkel

afdeling HR
Recruitment

Brugwal 11
3432 NZ Nieuwegein
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden