1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij HEINEKEN Nederland

HEINEKEN Nederland

Proef de dynamiek bij HEINEKEN

Werken bij Heineken

Met de beste mensen in hun vakgebied werken wij samen om onze consumenten overal ter wereld te verrassen en te inspireren met onze merken.

Proef de dynamiek

HEINEKEN is één van ’s werelds toonaangevende bierbrouwers, met merken die verkrijgbaar zijn in 178 landen over de hele wereld. We zijn een trotse, onafhankelijke, internationale brouwer die consumenten overal ter wereld wil verrassen en inspireren. We hechten waarde aan passie voor kwaliteit, plezier in het leven, respect voor mensen en onze planeet.

Overal ter wereld kunnen consumenten van onze merken genieten. Naast het internationale meest waardevolle premiummerk Heineken, behoren tot ons portfolio meer dan 250 merken waaronder: Amstel, Brand, Desperados en Primus. Daarnaast is HEINEKEN ’s werelds grootste producent van cider, met merken als Jillz en Strongbow Gold. HEINEKEN blijft innovatief op alle fronten. Zowel in producten, zoals onze recente introducties van Amstel Radler, Jillz 0,0% en Jillz Red, Wieckse 0,0% als ook op verpakkingen, zoals het de nieuwe groene Heineken Starbottle en het 4 Liter Tapje voor Heineken en Amstel. Daarnaast zijn we voortdurend bezig onze bedrijfs- en productieprocessen te optimaliseren. Voor alle vakgebieden liggen er daarom heel veel uitdagingen: van Techniek en Logistiek tot Commercie, Finance, IT en HR.

Door middel van ons “Brewing a Better Future” Programma creëren wij een reële en duurzame waarde voor al onze belanghebbenden: voor onze mensen en gemeenschappen waarin we actief zijn, voor het milieu en zorgen we voor een positieve impact van de rol van bier in de samenleving. We willen onze positie als ’s werelds meest internationale bierbrouwer gebruiken om bij te dragen aan positieve veranderingen en het creëren van een leefbaardere wereld.

 

werken bij HEINEKEN Nederland

Contact

HEINEKEN Nederland

Lisette Rikkers
Recruiter

Burgemeester Smeetsweg 1
2382 PH Zoeterwoude
Nederland

071-5457409

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden