1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Woerden

Gemeente Woerden

de hoofdstad van het groene hart

Werken voor Oudewater en Woerden: WOW!

We werken voor twee gemeentebesturen, Oudewater en Woerden, waarbij onze stakeholders centraal staan:

  • We benutten de kracht van de samenleving. We werken aan een proactieve samenwerking met onze inwoners. We willen verbetering aanbrengen in: het bieden van goede dienstverlening, hulp bij initiatieven, er zijn!, samen resultaat boeken en sensitieve en transparante communicatie.
  • We stellen bestuurders optimaal in staat de samenleving te dienen. Onder andere door goed strategisch advies en door te werken aan maatschappelijke opgaven: de nadruk bij het werk komt meer te liggen op de inhoud van vraagstukken die leven in de samenleving.
  • We willen een organisatie zijn waar medewerkers met plezier werken. Medewerkers worden ingezet op talent en we stimuleren ontwikkeling en brede inzetbaarheid. De organisatie kent een informele werksfeer, de verantwoordelijkheden liggen laag en de lijnen zijn kort. Medewerkers krijgen de ruimte om flexibel te werken aan de resultaten waarvoor ze verantwoordelijk zijn.

Vanuit de organisatievisie willen we de WOW factor! bij onze stakeholders brengen. Door te handelen vanuit onze kernwaarden avontuur, eigenaarschap en samenspel weten we hen te verbazen, verrassen en te verwonderen!
 

werken bij Gemeente Woerden

Contact

Gemeente Woerden

Sigrid Reumer
Recruitment Consultant

De Bleek 10
3447 GR Woerden
Nederland

+31 (0)74 248 3294

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden