1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Utrecht

Gemeente Utrecht

lerend werken en werkend leren

Werken bij de gemeente Utrecht 

Utrecht is de vierde grootste stad van ons land. Bij de gemeente Utrecht werken ongeveer 4.000 medewerkers verdeeld over verschillende bedrijfsonderdelen. Samen werken wij voor ruim 330.000 Utrechters aan de stad. 

Onze ambitie is hoog, wij willen het beste voor de stad. In het collegeprogramma ‘Utrecht maken we samen’ is vastgelegd hoe we blijven werken aan een open, betrouwbare, scherpe en wendbare organisatie. De werksfeer is prettig en informeel. En wij investeren volop in de ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt bij ons de kans om je talenten te benutten. Leidinggevenden coachen en faciliteren je daarbij. 

Het Stadskantoor is ingericht naar de huidige inzichten van werken waarbij ontmoeten, kennis delen en flexibel werken met behulp van moderne ICT centraal staan.

Het traineeprogramma: lerend werken en werkend leren 

Jonge mensen krijgen de kans om door middel van een traineeprogramma een carrière op te bouwen in een grote, dynamische stad. Het traineeprogramma combineert leren met werken. Dit betekent dat de trainee een volwaardige functie uitoefent, een gestructureerd opleidingstraject volgt en samen met de andere trainees een project opzet. Het traineeprogramma is bedoeld voor pas afgestudeerde HBO-ers en WO-ers met geen of weinig werkervaring (maximaal twee jaar).

werken bij Gemeente Utrecht

Contact

Gemeente Utrecht

Judith van Gils
Traineecoördinator

Postbus 16200
3500 CE Utrecht
Nederland

030 - 286 00 00

http://www.utrecht.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden