1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Utrecht

Gemeente Utrecht

lerend werken en werkend leren

Werken bij de gemeente Utrecht 

Utrecht is een thuis voor ruim 350.000 inwoners. We zijn een stad met ambitie, waar we verschillen vieren en talent een kans krijgt. Kortom, een plek waar alles én iedereen samenkomt. Midden in het land. Bij ons werk je voor een van de meest aantrekkelijke steden van Nederland. En zorg je dat alle inwoners van Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en meedoen. Door jouw talenten in te zetten en te ontwikkelen.

Gezond stedelijk leven voor iedereen

In een gezonde stad voelen mensen zich goed. Daarom werken we aan een gezonde, groene en schone leefomgeving waar mensen prettig kunnen werken en wonen. Een omgeving die uitnodigt tot een gezonde levensstijl, aanzet tot beweging en levendig is door de recreatieve en culturele functies van de stad. Waar mensen omkijken naar elkaar en waar gewerkt wordt aan een gezonde economie. Een plek waar iedereen kan meedoen, en iedereen zich thuis mag voelen. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Hier doe je het voor

Utrecht groeit. In 2040 heeft onze stad waarschijnlijk ruim 450.000 inwoners. We willen het goede van de stad met haar dorpse karakter koesteren en tegelijk de toekomst omarmen. Samen met jou. Door te werken aan gezond stedelijk leven voor iedereen. Letterlijk en figuurlijk. In een gezonde stad voelen mensen zich goed. Daarom zetten we ons in voor een gezonde, groene en schone leefomgeving waar mensen prettig kunnen werken en wonen. Een omgeving die uitnodigt tot een gezonde levensstijl, aanzet tot beweging en levendig is door de recreatieve en culturele functies van de stad. Waar mensen omkijken naar elkaar en waar iedereen op zijn of haar eigen manier bijdraagt aan de samenleving.

Wat daarvoor nodig is? Een open blik, lef, ambitie en goede samenwerking. Alleen zo kunnen we werken aan oplossingen die in het belang zijn van bewoners, ondernemers en bezoekers. Weten wat er speelt, waar behoefte aan is en wie je daarvoor nodig hebt. Dat is essentieel. En voor elk project waar we mee aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken. Daarbij zorgen we voor genoeg ruimte voor innovatie, experimenten, vernieuwende ideeën en eigen initiatief. Met als doel: samen met jou Utrecht nóg beter en gezonder maken.

Traineeprogramma gemeente Utrecht

Werken aan je eigen toekomst én aan die van Utrecht. Dat kan met een traineeship bij een snelgroeiende stad met bijbehorende uitdagingen. Met je hbo- of wo-diploma op zak en een brede interesse in maatschappelijke of juist praktische vraagstukken, kun jij bij ons alle kanten op. Wij helpen je graag ontdekken waar je talenten liggen en welke rol het beste bij je past.

werken bij Gemeente Utrecht

Contact

Gemeente Utrecht

Afdeling Recruitment

Postbus 16200
3500 CE Utrecht
Nederland

030 - 286 00 00

https://www.werkenbijutrecht.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden