1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Urk

Gemeente Urk

Samen werken aan de toekomst

Gemeente Urk biedt jong talent de ruimte om te groeien en te leren

Op zoek naar een traineeship met veel verantwoordelijkheid waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en waar je veel kunt leren? Ben je HBO/WO afgestudeerd en heb je een passie om de lokale overheid te versterken met jouw ondernemerschap? Dan zoeken wij jou! 

Werken bij gemeente Urk

Gemeente Urk is een moderne, wendbare, slagvaardige, klantgerichte en een ondernemende een netwerkorganisatie. Kortom, een dynamische organisatie. Elke dag is anders én je krijgt als trainee direct veel verantwoordelijkheid. Uiteraard word je goed begeleid en worden jouw frisse ideeën serieus genomen. Er is ruimte om te leren, te vallen en weer op te staan. De kleinschaligheid zorgt voor efficiënte communicatielijnen en laagdrempelig contact met het bestuur. De cultuur van de gemeente is gericht op samenwerking, maatschappelijke betrokkenheid, vernieuwing, openheid en nuchterheid en is informeel.

De missie van de gemeente Urk is: “Wij zijn er voor de inwoners en het bedrijfsleven van Urk en we maken gebruik van de kennis, kunde en kracht van de samenleving en het maatschappelijk initiatief. We willen samenwerken, het bestuur volledig en onafhankelijk adviseren en politieke besluiten loyaal uitvoeren”.

De organisatie van de gemeente Urk bestaat uit 140 medewerkers die met elkaar 119,11 fte vormen.

 

 

werken bij Gemeente Urk

Contact

Gemeente Urk

Human Resources

Utrechtseweg 93
3818 EC Amersfoort
Nederland

033-7600080

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden