1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg

Werk dat er écht toe doet

Werken bij de gemeente Tilburg

Werk dat er écht toe doet. Dat is werken voor Tilburg. Zo'n 2000 medewerkers werken voor deze fijne stad, dit in wel meer dan 300 verschillende functies. Wij werken aan zaken die iets toevoegen, die goed zijn voor de stad, belangrijk voor de wijken en dorpen. Bijvoorbeeld veiligheid, duurzaamheid, werkgelegenheid en passende ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben. Dit doen we samen met inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen. Want betere oplossingen bedenk je samen. We maken ons sterk voor een stad waar inwoners gezond en gelukkig kunnen zijn, nu en in de toekomst. 

Tilburg is een plek waar mensen gemakkelijk samenwerken en oog hebben voor elkaar. Waar iedereen zichzelf mag zijn en meedoet. Waar verfrissende, nieuwe ideeën ontstaan. Waar we de schouders eronder zetten en samen ervan leren als iets anders uitpakt dan verwacht. Waar mensen zich thuis voelen in een ietwat rauwe en ongepolijste omgeving. Spreekt dit je aan? Dan is werken voor Tilburg misschien wel iets voor jou!

Als gemeente Tilburg willen we zoveel mogelijk inspelen op wat er nodig is in de stad en in de wijken. Dat bereiken we door goed te luisteren en samen met inwoners, partners en ondernemers te werken aan betere oplossingen. We doen dat nét ietsje anders: we doen het op z’n Tilburgs! Dat betekent durven experimenteren, want alleen dan kun je echt het verschil maken. Met elkaar leren, vernieuwen en talenten inzetten op de juiste plek. De manier waarop we dat doen krijgt landelijk steeds meer erkenning. In 2019 won Tilburg als eerste gemeente ooit de titel 'Beste overheidsorganisatie van het jaar'.

Over Tilburg

Met ruim 217.000 inwoners is Tilburg een stad van formaat. Nog niet eens zo heel lang geleden een plek waar de textielindustrie centraal stond, nu een broedplaats voor creatief en innovatief denken. De Tilburgers zijn gewend om samen te werken. Wij sluiten daarop aan. Dat leidt tot nieuwe initiatieven zoals de ‘community school’ en een persoonlijke aanpak waarmee we inwoners die dat nodig hebben verder op weg helpen. Ons hoofddoel is: een stad met gezonde en gelukkige inwoners. 

werken bij de gemeente Tilburg

Contact

Gemeente Tilburg

Afdeling Recruitment

Stadhuisplein 130
5038 TC Tilburg
Nederland

06-11489122

Gemeente Tilburg

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden