1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland

Werken bij Midden-Delfland

Wij zijn een gemeente met ongeveer 155 medewerkers. Bij ons zijn de lijntjes kort en is de sfeer informeel. Er wordt elke dag hard gewerkt om te zorgen dat de bijzondere kwaliteit van onze gemeente blijft bestaan. Het ontwikkelen van de organisatie en medewerkers is bij ons een continu proces. Belangrijk is dat je jouw werk met plezier doet. Dat betekent dat er een goede balans moet zijn tussen economische inrichtingsprincipes en menselijke waarden. Efficiënt en effectief, met voldoening, verantwoorde belasting en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is werken bij gemeente Midden-Delfland.

Neem jij initiatief, toon jij lef en ben jij toekomstgericht?

We zien graag dat medewerkers betrokken en innovatief zijn. Een hoge kwaliteit van dienstverlening kun je het beste bereiken met medewerkers die willen blijven doorleren en initiatief nemen. Lef hebben en positief kritisch durven te zijn, om initiatieven van inwoners of ondernemers te faciliteren. Stuk voor stuk eigenschappen die we graag zien binnen onze organisatie. Lees hier meer over onze medewerkers.

Onder de naam 'Werken in Haaglanden' werkt Midden-Delfland binnen de regio samen met een aantal andere gemeenten op het gebied van arbeidsmarktmobiliteit. In een video vertellen verschillende ambtenaren over hun werk bij de gemeente.

Over Midden-Delfland

Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Typerend voor het gebied is de koe die nog gewoon in de wei staat. Ondanks oprukkende verstedelijking is het oorspronkelijk cultuurlandschap met de vele sporen uit het verleden bewaard gebleven. Het open groengebied is als recreatiegebied van groot belang voor de leefbaarheid voor de inwoners van de omliggende steden. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de ongekende kwaliteiten.

Werken bij midden delfland

Contact

Gemeente Midden-Delfland

Ilze Groenewegen
P&O-adviseur,

Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden
NederlandGemeente Midden-Delfland

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden