1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Meierijstad

Gemeente Meierijstad

Investeren in de kracht van de samenleving

Werken bij Gemeente Meierijstad

Op 1 januari 2017 was het zover. De gemeentes Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel vormde samen gemeente Meierijstad. Een gemeente van bijna 80.000 inwoners met ambitie! Zowel richting de inwoner, het bedrijfsleven en de regio als richting de medewerker zelf. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang.

Meierijstad wil investeren in de kracht van de samenleving en heeft oog voor de menselijke maat. Een doorkijk naar 2025 laat een gemeente zien waarin elke inwoner meetelt en mee kan doen. De gemeente maakt zich, samen met het bedrijfsleven, sterk voor een gezonde lokale en regionale economie met voldoende werkgelegenheid. De organisatie kijkt naar initiatieven vanuit de samenleving en speelt hierop in. Maatwerk is daarbij belangrijk.

De medewerkers van toekomstig Meierijstad zijn verbinders en netwerkers. Zo’n 550 medewerkers werken straks vanuit het transparante gemeentehuis in Veghel. We gaan werken met zelforganiserende teams met eigen verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Binnen deze inspirerende werkomgeving heeft iedereen een flexplek. Je krijgt veel ruimte om te groeien, te leren en te experimenten. 

werken bij Gemeente Meierijstad

Contact

Gemeente Meierijstad

Monique Raaijmakers
Maintenance Strategy Engineer

Stadhuisplein 1
5461 KN Veghel
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden