1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

groeit, ontwikkelt en is in beweging

Werken bij Hendrik-Ido-Ambacht 

Hendrik-Ido-Ambacht is een dynamische gemeente. Ruim 100 medewerkers zetten zich voortdurend in voor onze inwoners, ondernemers en instanties. Met de verdere realisatie van de uitbreidingslocatie De Volgerlanden groeit het aantal inwoners gestaag naar ruim 30.000. Met behoud van onze eigen identiteit werken wij intensief samen in Drechtstedenverband.

De organisatie bestaat uit de afdelingen Bestuurszaken, Publiekszaken, Beheer Openbare Ruimte, Beleid en Ontwikkeling en project De Volgerlanden.

De afdeling Beleid en Ontwikkeling houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van beleid op de beleidsvelden: Sport, Wonen, Milieu, Kunst en Cultuur, Economische Zaken, Onderwijs, Zorg en Welzijn en Ruimtelijke Ordening.

De gemeente is goed bereikbaar via de rijkswegen A15 en A16, via rivier de Noord (Waterbus) en met lijnbussen. Station Zwijndrecht is het meest nabijgelegen treinstation, op 15 minuten reisafstand met de auto, station Dordrecht ligt op 20 minuten reisafstand.

Een groot deel van Hendrik-Ido-Ambacht ligt in de Zwijndrechtse Waard. Hendrik-Ido-Ambacht maakt, samen met buurgemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht, deel uit van de Drechtsteden.

Werken bij Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Contact

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Afdeling Personeelszaken

Weteringsingel 1
3342 AE Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078-7702611

https://www.h-i-ambacht.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden