1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer

Werken Vanuit De Bedoeling

Werken bij de gemeente Haarlemmermeer

Haarlemmermeer: een jonge gemeente met een rijke historie
Al sinds 1852 heeft Haarlemmermeer een speciale plek in de Nederlandse samenleving. Niet alleen vanwege de aanwezigheid van onze nationale luchthaven Schiphol Airport, maar ook vanwege haar rijke historie is Haarlemmermeer in vele opzichten uniek. Het begon met de drooglegging van Haarlemmermeer en de komst van vele pioniers om het nieuwe land te bewerken. Ondernemend, saamhorig en innovatief zijn elementen die al vanaf toen diep in onze samenleving zijn geborgd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste gemeenten van Nederland en is de 18.500 hectare land opgebouwd uit 26 kernen.

Van agrarisch tot de dynamiek van de internationale handel en logistiek. Haarlemmermeer streeft ernaar een duurzame, innovatieve en dienstverlenende gemeente te zijn. We spelen in op de huidige trends en bereiden ons voor op de toekomst. We acteren vandaag al op de ontwikkelingen van morgen en daar passen we onze strategie op aan. Op die manier bieden wij onze burgers de beste dienstverlening en maken we van Haarlemmermeer een fijne gemeente om in te wonen, te werken en te recreëren.

De gemeente is volop in ontwikkeling en is in Nederland koploper op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. In Park 20|20 komen deze begrippen op zeer unieke wijze samen. Daarnaast betrekken we burgers steeds meer bij participatieprojecten. Samen met hen kijken we hoe onze woon-, werk- en leefgebieden steeds beter ingevuld kunnen worden. Hoewel we ons richten op de toekomst, wordt het verleden absoluut niet vergeten. Overal in de gemeente vind je de rijke historie terug. Hoe dat er nu uitziet kan je in onderstaande video zien.

Haarlemmermeer: Werken Vanuit De Bedoeling

Binnen de gemeentelijke muren staat ‘Werken Vanuit De Bedoeling’ als organisatiekoers centraal met als doel buiten naar binnen te halen. We zijn een zelfbewuste organisatie die bestuurlijke keuzes weet te vertalen in resultaat. In ons werk zijn we professioneel en waarden gedreven en altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te optimaliseren.

Dat vragen we ook van onze nieuwe collega’s. Bij ons krijg je de kans echt iets voor de maatschappij te betekenen en draag je actief bij aan de ontwikkeling van deze dynamische gemeente. Spreekt dit je aan, dan nodigen we je graag uit om te reageren op de diverse kansen die wij jou bieden.

werken bij Gemeente Haarlemmermeer

Contact

Gemeente Haarlemmermeer

Jacqueline Kersten
Teammanager Strategie & Sturing

Raadhuisplein 1
2132 TZ Hoofddorp
Nederland

06 4876 0889

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden