1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Enschede

Gemeente Enschede

het kloppend hart van de bedrijvigheid in Oost Nederland

Werken bij Gemeente Enschede

Werken bij gemeente Enschede, betekent werken aan ambities. Visie en vooruitgang maken van de gemeente een aantrekkelijke werkgever waar altijd ruimte is voor nieuwe projecten, nieuwe initiatieven en nieuwe krachten. Deel je kennis en lever met jouw inzichten een bijdrage in het waarmaken van onze ambities!

Bij de gemeente doe je werk dat er werkelijk toe doet. Het is interessant en uitdagend. Je hebt veel meer invloed dan je misschien denkt. Werken voor de gemeente Enschede betekent werken aan ambities. Visie en vooruitgang maken de gemeente een aantrekkelijke werkgever waar altijd ruimte is voor nieuwe projecten, nieuwe initiatieven en nieuwe krachten.

Gemeente Enschede heeft beslist een eigen stijl! Een stijl van aanpakken, van durf, van vertrouwen in het  vermogen om dingen te veranderen. Maar ook van vertrouwen in de stad, haar inwoners, bedrijven en organisaties. De gemeente wil met hen samenwerken om de stad verder te brengen. Kijk ook eens op enschede.nl/koers053. Daar vind je welke afwegingen ons bestuur maakt  bij het kiezen tussen ambities bijstellen of bezuinigen. Ook kun je op interactieve wijze uitproberen welke keuzes jij zelf zou maken. 

De gemeente geldt als één van de meest ingewikkelde – maar tegelijkertijd ook uitdagende – organisaties van de regio. Enschede is dan ook regelmatig op zoek  naar ‘vers bloed’, bijvoorbeeld naar bedrijf- en bestuurskundigen, juristen, ict-ers en mensen met een technische of maatschappelijke achtergrond. Mensen die iets toevoegen, het verschil kunnen maken. Mensen die van  aanpakken weten.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of ben je net afgestudeerd? Deel dan je opgedane kennis met ons en lever met frisse inzichten een bijdrage aan het waarmaken van onze ambities!

Werken bij de gemeente Enschede

Contact

Gemeente Enschede

Afdeling Personeelszaken

Hengelosestraat 51
7514 AD Enschede
Nederlandhttps://www.enschede.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden