1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Deurne

Gemeente Deurne

Kansen grijpen

Gemeente Deurne

De lijnen zijn kort en de sfeer is informeel. De gemeente Deurne is een organisatie  die onder de titel “Deurne strekt zich uit” een nieuwe weg is ingeslagen. Je werkt veel samen. Binnen, maar ook buiten de muren van het gemeentehuis. Op sociaal vlak wordt er regelmatig iets georganiseerd maar je mag natuurlijk ook zelf hierin het initiatief nemen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar twee trainees die Deurne de komende jaren willen ondersteunen bij de verandering naar een flexibele en wendbare organisatie.

Wat houdt het traineeship in?

Het traineeship is een combinatie van leren en presteren. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en volgt zo nodig een opleiding. We verwachten eigen initiatief en geven je verantwoordelijkheid. Je bent als trainee een volwaardige collega. Je werkt vanaf dag één mee aan uitdagende projecten in multidisciplinaire teams. In een periode van twee jaar werk je aan verschillende opdrachten binnen de 3 pijlers en leer je de verschillende aspecten van het adviseurschap goed kennen.

Ervaringen van trainees die je voorgingen

Lars:

Tot voor kort was ik met veel plezier werkzaam als trainee privaatrecht bij de gemeente Deurne. Ik heb het traineeship als zeer prettig en leerzaam ervaren. Het was een uitdagende functie en een ideale plek om de tijdens mijn studie opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Thom:

In 2014 kreeg ik, na afronding van mijn opleiding Hbo-bestuurskunde, de kans om als trainee aan de slag te gaan bij de gemeente Deurne. ’n Kans die ik met twee handen aangreep. Binnen Deurne heb ik in korte tijd veel ontwikkelkansen gehad die geresulteerd hebben in een vaste aanstelling als beleidsontwikkelaar. Als je aan mij zou vragen wil je trainee worden bij de gemeente Deurne, zou ik zeggen: Doen Ja.

Merel:

Ik heb de kans gekregen om me te verdiepen in veel verschillende onderwerpen. Daardoor heb ik me breed kunnen ontwikkelen en weet ik nu waar mijn interesse het meest naar uitgaat.

 

werken bij Gemeente Deurne

Contact

Gemeente Deurne

Anita van Rijswijck

Markt 1
5751 BE Deurne
Nederland

0493 387 711

http://www.deurne.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden