1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Delft

Gemeente Delft

Werken bij de Gemeente Delft

De gemeente is een veelzijdige werkgever. Een werkgever die ruimte biedt aan talent dat mee wil bouwen aan de stad en aan de Delftse samenleving.

De dynamiek van Delft vraagt om professionals met initiatief en ambitie. Mensen die betrokken zijn bij de stad en met de Delftenaren. Vakmensen die kunnen verbinden en zo de stad en de eigen organisatie naar een hoger niveau brengen.

Midden in de stad, voor de stad

De gemeente werkt vanuit het nieuwe stadskantoor, pal boven het station. Een herkenbaar gebouw aan de centrale toegangspoort van Delft. Daar werken we midden in de stad, voor de stad.

De organisatie

De gemeente Delft ontwikkelt zich naar een slanke en efficiënte netwerkorganisatie, met andere rollen en taken. Bovendien heeft de gemeente noodzakelijke bezuinigingen doorgevoerd, die ook invloed hebben op de omvang en inrichting van de organisatie.

De organisatie bestaat uit afdelingen die zijn verdeeld over zeven portefeuilles: Samenleving, Veiligheid, Ruimte en Economie, Programma’s en Projecten, Klant Contact Centrum, Interne Dienstverlening en Bestuur. Verder zijn er nog de organisatieonderdelen Erfgoed Delft en Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone (OBS). De gemeente is ook eigenaar van Werkse!

Toegankelijk en informeel

De gemeente Delft is een platte organisatie waarin het flexibele werken ver is doorgevoerd. De Delfts organisatie heeft een toegankelijke en informele sfeer waarin professionals met veel kennis en kunde de uitdagingen van de stad aangaan. Er is veel ruimte voor eigen invulling van je taken en ambities. Plaats- en tijdsonafhankelijk werken is de norm. De dynamiek van Delft vraagt om zelfstandige, resultaatgerichte professionals met lef, die kunnen verbinden en zo de stad en de eigen organisatie naar een hoger niveau brengen.

Maak het verschil

Als je werkt bij de gemeente Delft, kun je een verschil maken. Je kunt meewerken aan een stad die schoon, heel en veilig is, waar mensen graag willen wonen en werken. Je kunt Delftenaren van dienst zijn, bedrijvigheid stimuleren en de samenleving versterken. En je kunt meebouwen aan grote en kleine projecten die het aanzien van de stad bepalen.

Kansen en uitdagingen zijn er volop in Delft. Zo liggen er een aantal forse opgaven op het gebied van economie, ruimtelijke herstructurering en het leef- en werkklimaat van de stad. Werken bij de gemeente Delft is complex, interessant en uitdagend. 

werken bij Gemeente Delft

Contact

Gemeente Delft

Afdeling Personeelszaken
Recruiter

Stationsplein 1
2611 BV Delft
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden