1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem

groen, creatief en ondernemend

Werken bij gemeente Arnhem

Als je werkt voor de gemeente Arnhem beteken je iets voor de Arnhemse burger. Wat je doet heeft indirect of direct gevolgen voor hem of haar. Of je nu werkt in de backoffice of de frontoffice, of je nu toezichthouder bent of beleidsadviseur. Jouw werk raakt de samenleving. Jouw werk doet er toe.

Arnhem heeft ruim 150.000 inwoners. Zij wonen in een creatieve, inspirerende en groene stad. Veel Arnhemmers werken in creatieve beroepen: mode, vormgeving, beeldende kunst. Met topgezelschappen als Het Gelders Orkest, Introdans en Toneelgroep Oostpool is Arnhem de culturele hoofdstad van Oost-Nederland. Park Sonsbeek en uiterwaardenpark Stadsblokken-Meinerswijk bepalen samen met een lint van andere parken, bossen en landgoederen het groene gezicht van Arnhem. Als sportstad en groene stad heeft Arnhem de prijzenkast vol staan; ook de binnenstad en cultureel centrum Rozet zijn bekroond.

De gemeente Arnhem krijgt de komende jaren steeds meer te maken met grote veranderingen en complexe vraagstukken. Decentralisaties, wijkaanpak nieuwe stijl, bezuinigingen, verandering van de dienstverlening en nieuwe vormen van samenwerking met inwoners en ondernemers. We richten ons daarbij op wat inwoners en ondernemers nodig hebben. Dit betekent een andere, meer regisserende en faciliterende, rol voor de gemeente en haar medewerkers.

Wij zijn continu op zoek naar goede mensen om onze gemeente toekomstbestendig te maken en te houden. Niet alleen talentvolle, jonge hoger opgeleiden en vakmensen, ook mensen met ervaring zijn hard nodig. Als gemeente hebben we regelmatig stages, vacatures en sinds 2015 hebben wij ook een Arnhemse Traineeship.

Binnen de gemeente krijg je de kans om je talent in te zetten en te groeien in je werk om duurzaam inzetbaar te blijven. Niet alleen in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt ruimte om je persoonlijke ondernemerschap in te zetten. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Door met je collega's kennis te delen, kun je weer nieuwe ideeën opdoen. In de omgang zijn wij professioneel, informeel en transparant.

werken bij Gemeente Arnhem

Contact

Gemeente Arnhem

Tessa Hartog
Young Talent Officer

Eusebiusbuitensingel 53
6828HZ Arnhem
Nederland

06-22256800

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden