1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Goed voor jou. Goed voor Amsterdam.

Werken bij Amsterdam

Amsterdam. Een echte wereldstad en aantrekkelijke hoofdstad voor iedereen. Midden in de wereld en tegelijkertijd dicht bij de Amsterdammers. Een eigentijdse werkgever met ruimte voor talent. Ontwikkeling staat daarin centraal, zodat Amsterdam altijd een beroep kan doen op kundige en capabele mensen. Om samen met Amsterdammers verder te bouwen aan onze stad.

Werken voor de gemeente betekent werken voor een bestuur dat ruim achthonderdvijftigduizend Amsterdammers vertegenwoordigt. Dat doe je samen met veertienduizend verschillende collega’s. Verschillend in werk, leeftijd, afkomst, karakter, dromen, hobby’s. Dat is belangrijk voor de organisatie. Al die verschillende gezichtspunten en talenten zorgen voor betere resultaten voor de stad.

Amsterdam aantrekkelijk maken

Als je voor Amsterdam werkt, werk je voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor je buurman die graag een bloemperkje voor zijn deur wil. Samen met Amsterdammers zorgen we dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Om er te wonen, te werken, te bezoeken en er naar school te gaan.

Dichtbij de Amsterdammers

Je moet je steeds kunnen aanpassen in jouw werkveld. Want iedere vier jaar waait er een nieuwe wind vanuit de politiek. En er zijn veel uiteenlopende belangen die regelmatig botsen. We moeten steeds sneller inspelen op vragen van bewoners en ondernemers. Daarom proberen we minder in regels te denken en meer in oplossingen. En laten we onze diensten en producten meer aansluiten op hun behoeftes.

werken bij Gemeente Amsterdam

Contact

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam
t.a.v. Secretariaat Traineepool

Amstel 1
1011PN Amsterdam
Nederlandwww.amsterdam.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden