1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Almere

Gemeente Almere

Een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Almere, de Reimert Groep en Knipscheer

Almere is de snelst groeiende stad van Nederland. De stad heeft de opgave om de komende jaren ruim 100.000 nieuwe woningen te bouwen en naar verwachting is Almere over 10 jaar de vijfde grootste stad van Nederland. Dit brengt niet alleen uitdagingen met zich mee, maar biedt vooral veel kansen voor innovaties en duurzame oplossingen op het gebied van de inrichting van de openbare ruimte.

Om al deze ontwikkelingen te bedenken, te ontwikkelen, te bouwen en te begeleiden is Almere op zoek naar jonge professionals die graag willen meewerken aan de duurzame toekomst van de stad en samen met elkaar Almere verder op de kaart zetten.

Een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Almere, de Reimert Groep en Knipscheer is ontstaan vanuit een behoefte om meer mensen te enthousiasmeren over het vakgebied van de openbare ruimte, gebouwde omgeving en duurzaamheid. Door mee te lopen bij de opdrachtgevende kant, de aannemerij en/of een ingenieursbureau leer jij tijdens dit unieke traineeship verschillende projectfasen te leren kennen.

Werken bij gemeente Almere

Contact

Gemeente Almere

Laurie van Bemmel
Recruitment manager

Postbus 200
1300 AA Almere
Nederland

0641335013

Enginear

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden