1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gasunie

Gasunie

Mijlpaal in je carrière!

Werken bij Gasunie

Bij Gasunie zijn we samen verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van onze infrastructuur. Met elkaar zorgen we ervoor dat er jaarlijks 125 miljard kubieke meter gas door ons netwerk kan stromen. Ondertussen werken we hard aan de noodzakelijke energietransitie. Ook jouw kennis en kunde is van groot belang.

Onze bedrijfscultuur

Miljoenen mensen zijn dagelijks afhankelijk van ons werk. Natuurlijk werken we daarom met strakke regels waarbij veiligheid voorop staat. Maakt ons dat een starre organisatie? Helemaal niet. We genieten van samenwerken waarbij iedereen verantwoordelijkheid mag dragen voor het eigen werk. Ondernemende ideeën zijn altijd welkom en we maken ruimte voor de persoonlijke groei van onze medewerkers.

Over Gasunie

Gasunie beheert en onderhoudt de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gassen in Nederland en Noord-Duitsland. Veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kostenbewustzijn staan hierbij voorop. Onze organisatie werd in 1963 opgericht, vier jaar na de vondst van aardgas in Groningen. We zijn een naamloze vennootschap en volledig in eigendom van de Nederlandse Staat. Gasunie heeft twee dochterondernemingen die het gastransportnet beheren. In Duitsland is dit Gasunie Deutschland; in Nederland Gasunie Transport Services (GTS).

Werken bij een bedrijf waar de mensen centraal staan

Het succes van ons bedrijf is te danken aan de toewijding en inzet van alle medewerkers. Zij vinden bij ons niet alleen uitdagend werk in een dynamische, internationale omgeving, maar ook goede mogelijkheden voor verdere ontwikkeling ontplooiing. We bieden ze de mogelijkheid om gericht opleidingen en trainingen te volgen. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden, door bijvoorbeeld ruimte te geven om een balans te vinden tussen werk en privé.

werken bij Gasunie

Contact

Gasunie

Afdeling Recruitment

Postbus 19
9700 MA Groningen
Nederland

050-5212510

https://www.gasunie.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden